Heteluchtballonvaarten, teambuilding en corporate teambuilding zijn populaire, praktische, interessante en kosteneffectieve opties voor evenementen die langer dan een dag duren. Populaire ballonactiviteiten zijn onder andere ballonvaren voor bedrijfsteams, ballonvaren voor bedrijven, ballonvaren voor sportteams, wijn en dineren op het terrein, trekking, speurtochten, wildwatervaren en ballonvaren voor speciale evenementen zoals bruiloften of promentjes. Welke groep ook van plan is om deel te nemen aan een ballonvaart, het is belangrijk om te kiezen voor ervaren, professionele operators met een bewezen staat van dienst op het gebied van veilig ballonvaren en uitstekende service. Bij het kiezen van een luchtballonmaatschappij zijn er een aantal belangrijke factoren waarmee rekening moet worden gehouden:

Het totale aantal ballonvaarten in hun stal is essentieel. Als vuistregel geldt dat heteluchtballonvaartmaatschappijen die meer dan vijf vluchten per dag aanbieden, moeten worden onderzocht. Een bedrijf met ervaring en een bewezen track record zal in staat zijn om grotere opdrachten sneller en met minder stress af te handelen. Ze zullen ook in staat zijn om meer dagen voor uw ballonvaart te plannen, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van het juiste bedrijf is hun vermogen om binnen uw budget te werken. Luchtballonvaarten zijn niet goedkoop. Uw budget is daarom belangrijk om te bepalen wat voor soort diensten u op een luchtballonvaart kunt krijgen. Een bedrijf met betaalbare ballonvaarten ongeacht de lengte van de vlucht heeft de voorkeur.

Hoe lang duurt een ballonvaart meestal? De tijd die nodig is voor een ballonvaart hangt af van verschillende factoren. Zo kunnen bijvoorbeeld de weersomstandigheden en het personeel een rol spelen bij de duur van uw ballonvaart. Ook de veiligheid en de operationele aspecten zijn van invloed op de duur van de vlucht. Een kwaliteitsvol teambuildingbedrijf kan u een uitgebreid gamma van diensten aanbieden, aangepast aan uw individuele behoeften, zodat u teambuildingevenementen kan plannen die passen in uw budget en tijdlijn.

Kan uw team deelnemen aan andere teambuildingactiviteiten buiten de ballonvaart om? Een geweldig teambuildingbedrijf zal in staat zijn om niet-ballonoverschrijdende teambuildingsdiensten aan te bieden. Deze diensten omvatten onder andere schattenjachten, indoor sportevenementen, wandelexpedities, teambuildingsimulaties en nog veel meer. Niet-ballonvaarten teambuildingsdiensten moeten u in staat stellen om vertrouwen, moraal en betrokkenheid bij een gemeenschappelijk doel op te bouwen. Ze moeten ook gebruik maken van technieken en strategieën die vergelijkbaar zijn met die van conventionele oefeningen en spellen.

Zijn er gedurende de dag teambuildingactiviteiten beschikbaar? Een kwalitatief hoogstaand teambuildingsbedrijf heeft een breed scala aan activiteiten waaruit u kunt kiezen. Activiteiten zoals goocheltrucs, mysterie reizen en speurtochten zijn geweldige manieren voor teamleden om met elkaar in contact te komen en nieuwe teamvaardigheden te ontwikkelen. Ze kunnen ook de eenheid van het team en een positieve houding gedurende de dag stimuleren.

Bent u in staat om uw eigen mensen in te schakelen om te helpen met het teambuildingproces? Een kwaliteitsvol teambuildingbedrijf zal een aantal individuen hebben die in de teambuildersrol kunnen passen. Soms zijn individuen comfortabeler in het werken met een team dan met een individu. U moet in staat zijn om toegang te krijgen tot verschillende persoonlijkheden om ervoor te zorgen dat u de perfecte teambuilder voor uw team vindt.

Bent u in staat om de teambuildingactiviteiten waaraan u hebt deelgenomen bij te houden? Sommige bedrijven verstrekken dagelijkse activiteitenrapporten zodat u uw teambuildingactiviteiten kunt bijhouden. Andere bedrijven kunnen u wekelijks teambuildingschema’s en herinneringen sturen via e-mail of sms. Door gebruik te maken van deze middelen kunt u bijhouden welke teambuilders in de buurt moeten zijn om u te helpen dingen gedaan te krijgen.

Feesten houden na uw ballonvaart boeken dan de juiste dj.  Tom Cosyns is naast een ervaren dj trouwfeest ook de geschikte partner voor het draaien van uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of teambuilding. Dj trouwfeest offerte aanvragen?